Fotografie
Een hobby die ik over de afgelopen jaren heb ontwikkeld is fotografie. Vanaf een Iphone tot stiekem met mijn moeders Canon fotograferen.

Dit is een bezigheid waarin ik tot rust kom maar juist ook veel energie en blijdschap uit haal. Van een nature druk en energiek persoon is dit soms best fijn. Ik wissel af met een analoog en digitaal.

Fotografie heeft ook veel invloed op mijn creativiteit en nieuwsgierigheid. Ik mix met fotografie met graphic design. Het laat mij nieuwe manieren van design ontdekken en uitproberen.

Negatieven
Een experimenteel project waarbij ik oude film heb gefotografeerd in een nieuw licht.

Zwart en wit
Een verzameling foto's door de tijd heen. Zwart/wit fotografie vind ik interessant door de fantasie die het kan creëren, welke kleuren verschuilen zich achter deze grauwe tonen?

Scan 
Van het fotograferen van oude film naar componeren, scannen en photoshoppen. Dit zijn de projectjes waarbij ik als ontwerper veel ontdek over grafisch ontwerp. 

Keulen 
Analoge foto's met colorgrading.

Serie zwart/wit
In de straten van Keulen, Duitsland.

Contact sheet
Iets wat analoog vakfotografen maken, een contact sheet van alle gemaakte foto's. Normaal gesproken gebeurd dit met een ingewikkeld scheikundig proces van verschillende vloeistoffen. Dit heb ik ook gemaakt maar dan zonder het scheikundige gedeelte.
Blue madness (over exposed film)
Portraits in the wild
Pepe & Maddie