Nog een beetje meer over mij

Hi! Ik ben Nikki, ik kom uit het lieve kleine stadje Delft maar ben voor mijn studie Communication and multimedia design (CMD) in Rotterdam beland. Ik ben een nieuwe CMD’er op de markt die momenteel op zoek is naar een creatieve stage. Een plek waar ik mijn handen uit de mouwen kan steken en door kan ontwikkelen! Mijn interesse ligt bij het verwerken van research naar de concepting fase, ook vind ik de visual design kant erg interessant. Je kunt wel zeggen dat ik dus een brede interesse heb voor een stage. Een beetje een mix van verschillende rollen dus.

Mijn creatieve bezigheden begonnen al vroeg toen een blije Nikki altijd al knutselde en tekende als klein kind. Sindsdien ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de creatieve wereld, of dat nou korte video's maken was met vriendinnen, een foto reportage of een poster was.
Werk
In het weekend kun je mij vinden achter de bar bij Bagels & Beans. In mijn tijd bij Bagels & Beans heb ik leren werken in een multidisciplinair team. Ik ben door de jaren heen gegroeid op het sociale en klantvriendelijke aspect. Tegelijkertijd moet je nog steeds goed communiceren en presteren onder druk. Wat ook erg leuk is is dat ik recent een poster heb mogen ontwerpen voor Bagels & Beans in Den Haag. Zo heb ik mijn studie kunnen integreren met mijn werk.
Wie is Nikki als ontwerper? 
Als ontwerper probeer ik altijd een open houding aan te nemen. Hierbij ben ik een luisterend oor voor de wensen van de gebruiker. Dit helpt mij om alle verkregen informatie uit onderzoek goed samenbrengen en analyseren, 
Waar ik voor sta? Overzicht, ontdekken/nieuwsgierigheid, uitdagingen in de meest brede zin qua projecten + creativiteit, humor en professioneel in 1, samenwerken, initiatief nemend, graag productief en bezig.
Wie wil ik worden als ontwerper? Een ontwerper die empatisch is, bezig is met de gebruiker. Ik wil graag van verschillende professies ervaren hoe het is, hoe werkt het en is het iets waar ik mezelf in terug zie? Visueel wil sterker worden, niet alleen grafisch ontwerpen maar ook gericht op een specifieke doelgroep. Bij het ontwerpen wil ik duidelijk mijn keuzes kunnen onderbouwen.

Back to Top