Rizoom
Rol - Webdesign
Dit is Rizoom, een initiatief van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Nederlandse hedendaagse muziekcultuur.

Ze hebben de handen ineengeslagen om jonge makers van nieuwe muziek een platform te bieden. Een soort organisatie die mij aanspreekt en een soort opdrachtgever waar ik meer voor wil werken.

Ik heb gewerkt aan het webontwerp voor Rizoom aan de hand van branding gecreëerd door Studio Suze Swarte

Werken bij Okaia
Rizoom was een klant bij Okaia tijdens mijn stageperiode. Gedurende mijn stage en werkperiode bij Okaia heb ik mij op verschillende onderdelen kunnen professionaliseren. Dit heb ik gedaan door actief bezig te zijn met het analyseren van mijn eigen proces tijdens.

Ik heb een professionele houding die ik heb ontwikkeld door vaak in contact te zijn met opdrachtgevers. Hierbij durf ik mijn eigen ideeën en visie te presenteren. Naast goed klantcontact weet ik mij ook beter een houding aan te nemen wanneer er tegenslagen zijn in een contact zoals miscommunicaties over het aanleveren van werk.

Ik heb zoal kennis opgedaan over hoe reviews klanten kunnen beïnvloeden tijdens mijn project voor Zoover. Gedurende dit project heb ik veel geleerd over atomic design systems. Ik heb bij Okaia mijn eerste stappen gemaakt als user interface ontwerper. Meer structuur, leren branding voor bedrijven te ontwerpen, logo’s, lay outs, wireframing. En dus ook werken met atomic systems. Dit werkt niet alleen fijn voor de ontwerper zelf maar ook voor de developers die vervolgens met het ontwerp aan de slag gaan. Ik heb mijzelf ontwikkeld door langer en nauwkeuriger na te denken over mijn ontwerpbeslissingen en deze ook te onderbouwen.
Ander werk voor Okaia
Back to Top